Дейности в група Черешка

?>

"Да изчистим България заедно"

iniciativa 1Детска градина "Мечта" се включи в най-мащабната доброволческа инициатива у нас "Да изчистим България заедно" - 16 септември 2023 година. Кампанията цели да събуди самосъзнанието и доброволческото мислене в хората и всичко това в името на каузата за една по-чиста околна среда. В тази насока полагаме усилия, за да могат децата да пазят природата чиста и да го предават нататък.
iniciativa 2По повод „Да изчистим България заедно“  през месец септември 2023 година малчуганите от група „Черешка“ разгледаха презентация на тема „Да пазим природата чиста“, която допринесе за обогатяване и насърчаване на отговорностите и активното им участие в опазването на природата около нас , след което оцветиха картинки за по-чиста и красива среда на живот.
С инициативата "Да почистим България заедно" малките природозащитници се учат да пазят природата и да предават доброто нататък. Всеки може да даде своя принос за по-отговорно отношение към планетата и смисъла на рециклирането!
Екологичното възпитание в детската градина заема приоритетно място като процес, който има за цел да постави основите на положително отношение на детето към природата.

iniciativa-
iniciativa-
iniciativa-
iniciativa-
iniciativa-
iniciativa-
iniciativa-
iniciativa-
iniciativa-
iniciativa-
iniciativa-

ДГ 'Мечта' Кюстендил

официален сайт на детската градина

Search