?>

Спортен ден в група "Славейче"

risuvam 2През последната деседневка на месец октомври 2023 година в ДГ "Мечта" се проведе среща с родители на децата от група "Славейче" по Проект BG05M2OP00-5.001-0001"Равен достъп до училищно образовние в условията на кризи", по Оперативна програма" Наука и образование за интелигентен растеж"
risuvam 3Проведен бе спортен ден за осъществяване на съвместна дейсност с родителите на деца от групата. Организираните спортни игри протекоха много интересно за децата и родителите, които заедно с майките си участваха в спортните игри, преминали в двора на детската градина.
Децата от групата, направлявани от своята учителка, спортуваха и се забавляваха до насита, впускайки се в състезателни надпревари с обръчи и участваха в много други разнообразни игри.

risuvam 5Всичко това спомогна за осъществяване на сътрудничество помежду си; фокусиране на вниманието; развитие на моториката на краката и пр.
В края на спортния ден децата бяха похвалени за уменията, които демонстрираха пред своите родители.
risuvam 4За радост на деца, родители и учители, новостите в детската градина не свършват. Например специално за малките спортисти има нарисувани игри на различните настилки в двора, където да играят със своите другарчета,
Толкова щастливи деца не сте виждали, заповядайте при нас, всеки нов ден е радост и забавление!
Ето вижте:

sportuvame-
sportuvame-
sportuvame-
sportuvame-
sportuvame-
sportuvame-

ДГ 'Мечта' Кюстендил

официален сайт на детската градина

Search