Дейности в група Славейче

?>

Как да преодолеем агресията в предучилищна възраст

zna4imi 11В нашата детска градина продължава интензивна работа с родители по Проект BG05M2OP001-5.001-0001 „Равен достъп до училищно образование в условията на кризи“.

Дейността се организира и изпълнява с активно участие на педагогическите и непедагогическите специалисти за осъществяване на взаимодействие и сътрудничество с родителите . Целта е постепенна промяна на нагласите, която може да има ключова роля не само за успешното включване в първи клас, но и за превенция на отпадането от училище в следващите класове.
zna4imi 4

 

В периода от 06.11.2023 г. до 10.11.2023 г. в група „Славейче“се проведоха дейности с родители под наслов „Значимост и специфика на предучилищното образование – грижи, обучение и възпитание“.

Родителите гледаха презентация, чрез която получиха информация по темата.
Провена бе и дискусия на тема „Агресията в нас“.

zna4imi 8Под ръководството на учителката от група "Славейче" бяха разиграни различни ролеви игри, които максимално доближиха родителите и децата до реални житейски ситуации на агресивно поведение.
Всички осъзнаваме колко важна е информираността в динамичното време, в което живеем. Затова нашата превантивна работа с родителите по преодоляване на агресията ще продължи и занапред.

Признателни сме на родителите за проявеното разбиране и активно участие в дейностите по проекта.

zna4imi-
zna4imi-
zna4imi-
zna4imi-
zna4imi-
zna4imi-
zna4imi-
zna4imi-
zna4imi-
zna4imi-
zna4imi-

ДГ 'Мечта' Кюстендил

официален сайт на детската градина

Search