Спектакъл "Принцеса миличка"

Спектакъл "Принцеса миличка" е реализиран от Детска градина "Мечта" Кюстендил по Проект „Заедно под дъгата”.

ДГ 'Мечта' Кюстендил

официален сайт на детската градина

Search