ВАЖНО! АКТУАЛНО!

Предстой провеждане на KWIAT кампания за безплатен очен скрининг на деца и ученици до 18 годишна възраст.
През 2023 година кампанията ще се проведе за 10 поредна година през месец септември и октомври.

Допълнителна информация може да намерите на електронната страница на KWIAT

Уважаеми родители,

НИЕ СА ГРИЖИМ ЗА ВАЩИТЕ ДЕЦА!


Настоящата 2020  година постави едно важно предизвикателство пред нас -да опазим здравето на децата и на работещите в детската градина в условията на продължаваща пандемична ситуация, обусловена от разпространението на COVID-19. Най-важното е да намерим баланса между предпазливостта и отговорността за здравето ни.
ДГ „Мечта“ закупи за всички групи уреди за пречистване и йонизиране на въздуха. Тези уреди пречистват въздуха на 99.97% от всички ултра фини прахови частици с размер до 0.3 микрона, от вредните миризми, унищожават опасни алергени, полени, спори, вируси и бактерии и също така насищат въздуха с милиони полезни за здравето аниони. Уредите са придружени с протокол от лаборатория по дезинфекция, стерилизация и биоиндикатори и са безопасни за децата и персонала.
Пречиствателят за въздух има ХЕПА филтър, филтър с активен въглен и йонизатор. ХЕПА филтрите улавят всички замърсители, вируси и бактерии във въздуха. Активният въглен улавя и неутрализира отровите. Йонизаторът генерира до 5 милиони негативно заредени йони на куб.см., които се свързват с позитивно заредените частици в стаята, като прах, бактерии, вируси, полени, алергени и други, като по този начин се намалява броя на свободно движещите се частици във въздуха и допълнително въздухът се пречиства. Освен това те намаляват статичното електричество и са много полезни за здравето.
Нашата цел е да изградим взаимно доверие и подкрепа в името на спокойствието и здравето на децата и връщането им към безгрижните игри в детската градина. Считаме, че по този начин ще създадем една по-безопасна, сигурна и спокойна среда, която да гарантира не само физическото, но психическото здраве на децата и персонала.

Уважаеми родители,

На Вашето внимание предоставяме  материали за COVID-19. Те съдържат съвети и полезни оказания. Нека заедно да се обединим в спазването им, за да предпазим здравето на нашите деца.

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
За вашето дете започва нов етап на живот, то ходи на детска градина и трябва да бъде самостоятелно и сигурно.

Детето трябва да знае особеностите и опасностите които се крият при среща с уличното движение.

Предлагаме Ви материал с мерки по безопасно движение по пътищата, разработен от нас, за да улесним общуването Ви с детето по темата за безопасно движение по улицата и на пътя..

ДГ 'Мечта' Кюстендил

официален сайт на детската градина

Search