2018-2019 уч. година

Група Матрьошка

База - ул. Бузлуджа, Групи за ДГ, ДГ Мечта

Група Звънче

База - ул. Бузлуджа, Групи за ДГ, ДГ Мечта

Група Ягодка

База - ул. Бузлуджа, Групи за ДГ, ДГ Мечта

Група "Врабчета"

База - ул. Бузлуджа, Групи за ДГ, ДГ Мечта

Група Ябълка

База Изток, Групи за ДГ, ДГ Мечта

Група Детелина

База Изток, Групи за ДГ, ДГ Мечта

Група Черешка

База Изток, Групи за ДГ, ДГ Мечта

Група Мечо Пух

База Изток, Групи за ДГ, ДГ Мечта

Група Патиланци

База Изток, Групи за ДГ, ДГ Мечта

Група Гъбка

База Изток, Групи за ДГ, ДГ Мечта

ДГ 'Мечта' Кюстендил

официален сайт на детската градина

Search